Zaterdag: op weg naar Rotterdam

stayokay-rotterdam_1Zenuwachtig. Eerst balletles van de meiden. Daarna nog even drie kilometertjes loslopen en spullen pakken en op weg naar Rotterdam. Een paar maatjes van me hadden nog een bed over in het Stayokay hotel op de Overblaak. Op zich wel heel leuk, want dit hotel zit ook nog eens in de karakteristieke kubuswoningen waar de route ook onderdoor gaat.

ExpoRond 17:00 uur arriveerde ik in Rotterdam in het nieuwe Centraal Station. Wat is dat een mooi gebouw zeg! Ik ben toen naar de Coolsingel gelopen richting Marathon Expo. Hier heb ik mijn groepsmaatjes ontmoet en zijn we nog even op de foto gegaan. Daarna was het tijd om richting het hotel te lopen, de bedden op te maken en richting de door het hotel georganiseerde ‘pasta party’ te gaan. Het buffet bestond dus inderdaad uit pasta, brood en saus. Heerlijk!

Na de maaltijd zijn we nog even richting de Erasmusbrug gelopen. Puur om even de benen los te maken. Toen was het tijd om de bedden op te zoeken. Op naar een onrustige nacht met zeven personen op één kamer 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *