De laatste 30-er van het schema…

Na een week met vier mooie trainingen stond vandaag de laatste 30-er op het programma. Volgende week hebben we een testwedstrijd in Utrecht (halve marathon) en daarna is het afbouwen naar Rotterdam. Voelt best een beetje gek.

De trainers hadden een mooie route uitgedacht, waar we eerst richting Groeneveld gingen. Vervolgens via de hei, over de natuurbrug bij Bussum, richting het Corversbosch en dan door Hilversum terug naar de GAC.

Eenmaal terug op de club stond de teller op 27,7 kilometer. We hebben met een paar fanatiekelingen de laatste 2,3 kilometer nog even op de baan gedaan. Uiteindelijk toch een hele fraaie trainingsweek met maar liefst 76 kilometer totaal!

Week 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *