De eerste keer op mijn nieuwe Brooks!

Brooks Glycerin 12 (2015)Zojuist een lekkere duurloop gelopen van een kilometer of 16. De bedoeling was om eerst even in te lopen, dan 6 kilometer op marathontempo te lopen (tussen de 10,5 en 11 km/u) en daarna 2 x 3 kilometer oplopend te lopen van 10 tot 12 km/u. Uiteindelijk heb ik alles ietsje sneller gelopen en ben op een mooi gemiddelde van 11,1 uitgekomen over de 16 kilometer. Tussendoor nog wel twee PowerGels genomen.

Brooks Glycerin 12 (2014)Ik heb vandaag voor het eerst mijn nieuwe schoentjes uitgeprobeerd en ik moet zeggen, ze liepen weer heerlijk! Natuurlijk zijn het precies dezelfde als die ik al had, maar je voelt toch dat ze weer nieuw zijn. Uiteraard blijk ik ook nog op mijn oude schoenen doorlopen, want daar staat nu pas 900 km op, dus die kunnen nog wel een kilometer of 300.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *